Loopbaan ontwikkeling

Loopbaan ontwikkeling! Iedereen, jong, oud, in een baan of zonder een baan, heeft het nodig. Onderzoeken waar je kansen liggen op de arbeidsmarkt en hoe je het beste je talenten kan benutten. Maar ook je twijfels en onzekerheid bespreekbaar maken.

Bij Woerden Werkt aan de Winkel is het mogelijk om trainingen te volgen, waarbij je tips and tricks worden aangereikt waarmee je in het ontwikkelen van je kwaliteiten verder kunt. Gemaakte keuzes die niet goed zijn uitgepakt worden onderzocht, waarna wordt bekeken hoe het beter kan.

Onderstaande vragen hebben strippenkaarthouders voorgelegd:

  • Ik weet niet goed welke baan het beste past bij mijn kwaliteiten of talenten
  • Ik heb in een korte tijd tweemaal een burnout opgelopen
  • Welke carriere switch moet ik maken?
  • Op korte termijn raak ik mijn baan kwijt
  • Ik twijfel tussen ondernemerschap en mijn vaste baan

 

Kom ik in aanmerking voor een strippenkaart?
Bekijk het filmpje van Leonardo Perez bijvoorbeeld eens. Een jongeman met een licht verstandelijke beperking.

Recent hebben we een traject afgerond met iemand met een Wahjong-uitkering, die op zoek was naar iets meer inkomen, en door onze begeleiding is dat gelukt, na een strippenkaart van drie gesprekken.

Bezoek de website van Happy Splendour, interieur advies uit Harmelen. Deze zelfstandig onderneemster heeft ook gebruik gemaakt van de strippenkaart voor ondernemers en is heel enthousiast allerlei stappen aan het zetten om zichzelf op de kaart te zetten.

Maar ook een projectmanager die (aan) voelt niet happy te zijn in zijn huidige werkomgeving en een strippenkaart gebruikt om dit gevoel handen en voeten te geven.

Zomaar een greep uit de (huidige) strippenkaarthouders, met vragen die, wellicht ook op jou van toepassing zijn of iemand in je naaste omgeving.

Wanneer jij jouw loopbaan of belangrijker nog, jezelf serieus neemt, dan ben je welkom met al je vragen en onzekerheden! Jouw loopbaan ontwikkeling nemen wij heel serieus!

Neem vandaag contact met ons op of loop het station binnen.