Onderneming starten

Een onderneming starten?

Er zijn inmiddels meer dan 1 miljoen zzp-ers in Nederland. Ook het aantal zzp-ers in Woerden is flink gestegen de afgelopen jaren.

De combinatie van een eigen onderneming met een parttime baan is ook een veel voorkomende variant.

In samenwerking met Ondernemersacademie Het Groene Hart bieden we trainingen aan voor startende ondernemers (0-5 jaar) met als doel startende ondernemers opleiden en begeleiden naar volwaardige zelfstandigen die hun passie kunnen waarmaken. Business Coaches en oprichters Rina Mulder en Edward Tuheteru signaleerden de behoefte aan een programmatisch en duurzaam traject.

Je kan ook met een strippenkaart (voor bedrijven) beginnen. Of na afloop van het programma, wanneer je nog behoefte hebt om te sparren.

Ook hiervoor geldt weer hetzelfde: iedereen kan met zijn of haar onderzoeksvraag bij ons terecht. Dat betekent of meteen jezelf aanmelden voor het programma van de Ondernemersacademie Het Groene Hart of wellicht eerst even een drietal individuele sessies met een strippenkaart.

Wat krijg je voor de strippenkaart?
Al naar gelang je vraag of behoefte, bereiden we je voor op mogelijke deelname aan het programma van Ondernemersacademie Het Groene Hart.

Een onderneming starten doe je niet iedere dag, dus het is ook fijn om je twijfels, onzekerheden en je successen met anderen te delen.

In de individuele sessies kijken we mee met je plan, toetsen we min of meer al een eerste keer de haalbaarheid van je idee. Vaak gebruiken we de individuele gesprekken om de twijfels om een onderneming te starten te bespreken.

  • Welke belemmeringen spelen er?
  • Welke obstakels zie jij?
  • Wat vindt het thuisfront van jouw plannen?
  • Wie zijn jouw klanten?
  • Hoe werkt het met de belasting en het indienen van je btw-aangifte?

In september starten we met de volgende groep. Meld je vandaag nog aan!

Of koop een strippenkaart! En start je onderneming bij ons… in de winkel!