Strippenkaart voor particulieren

Strippenkaart voor particulieren,
Met de strippenkaart kan je deelnemen aan een training om jouw talenten verder te ontwikkelen. Maar vooral ook oefenen! Bijvoorbeeld voor een sollicitatiegesprek of een moeilijk gesprek bij een nieuwe klant. Of als (beginnend) leidinggevende kan je bijv ook weer even de slecht-nieuwsgesprekken en functioneringsgesprekken oefenen. Het aantal strips wat van de strippenkaart afgaat is afhankelijk van welke training of workshop je volgt. Onderstaand een voorbeeld per aantal strips:

Een loopbaanadviesgesprek : 1 strip
Een sollicitatieworkshop : 2 strips
Een lezing : 3 strips

Een strippenkaart voor particulieren bevat drie strips en kost  € 150,-
Koop je een tien-strippenkaart, dan betaal je maar € 350,-

De strippenkaart heeft geen einddatum, dus is altijd te gebruiken totdat de kaart vol is. Een gesprek duurt ongeveer per keer 1 uur.

Waarom koop jij een strippenkaart?
-Je zit niet lekker in je vel en je kan er op je werk niet met je leidinggevende   over praten.
-Je overweegt een andere baan
-Je wil promotie maken binnen het bedrijf
-Tot twee keer toe aan de rand van een (mogelijke) burnout gestaan
-Je bent op zoek naar werk en wil tips 
-Je wil jezelf met meer zelfvertrouwen presenteren aan klanten, collega’s of       aan een toekomstig werkgever
-Je overweegt een carriere-switch, maar welke kant moet je kiezen?

Bovenstaande vragen hebben inmiddels allemaal geleid tot aanschaf van een strippenkaart. Twijfels en onzekerheden vinden we allemaal lastig om te delen. Stap gerust bij ons binnen en vertel je verhaal.

Tot slot een foto-impressie wat je met de strippenkaart voor particulieren, kan doen:

Winnares Pitch-ochtend
28 maart 2017

 

  

 

 

 

 

De serie van 5 avondworkshops begint                                                                                      weer in het  najaar!

Dan aandacht voor onderstaande:

VLOG
We helpen je graag om jezelf zo onderscheidend mogelijk te presenteren. Edward heeft ervaring in het theater, dus hij weet als geen ander, wat er bij komt kijken om jezelf uit je comfort zone te halen en jezelf authentiek te presenteren. De vlog kan je inzetten als sollicitatie, zoals in onderstaand voorbeeld. Maar ook om te oefenen in het pitchen, presenteren voor kleine en grote groepen. Kijk ook eens naar deze vlogs 🙂

Interesse, neem contact met ons op!

Hieronder de vlog van Gordana Perovic, zij kocht de strippenkaart voor particulieren en kreeg van een werkgever een prachtig compliment voor haar originaliteit en onderscheidende sollicitatie.