Trainingen & Workshops Pitchen-Presenteren-Verkoop

Welke trainingen & workshops kan je kopen met een strippenkaart?

Je kan kiezen uit bijvoorbeeld het onderstaande rijtje:

  • Pitchen
  • Presentatieskills verbeteren
  • Solliciteren
  • Verkopen

Maar denk ook trainingen op het gebied van time management, inzicht krijgen in je talenten, (talentenscan), mail ons je vraag en wij organiseren de training!

We werken samen met verschillende trainers:

Jules Kragten geeft bijvoorbeeld sollicitatieworkshops.
Hij doet dat onder meer ook voor gemeente Woerden. Met zijn achtergrond in HR en als opleidingsmanager zet hij zijn expertise in.


En helpt hij werkzoekenden op weg naar werk. Tijdens de workshops wordt je meegenomen naar de andere kant van de sollicitatietafel, om zo te leren op welke manier je de grootste kans hebt om aangenomen te worden.

 

Hoe kan je social media efficient inzetten in relatie tot je loopbaan, bijvoorbeeld LinkedIn of Facebook. Deze training wordt verzorgd door Joost Kragten, in het dagelijks leven corporate recruiter bij een internationaal bedrijf.

Trainingen & workshops Presenteren

Een impressie van trainer/onderneemster Emanuela Giorgi van Just Your Style. De woorden Imago en Identiteit worden in haar trainingen veelvuldig gebruikt. De waarneming vanuit de ander laten we namelijk heel vaak meewegen in het oordeel en ook hoe we onszelf daarin kleden en presenteren.

Tijdens haar trainingen legt Emanuela feilloos de beperkingen van ons ‘kijken’ bloot, tegelijk biedt ze allerlei handige tools hoe je met minimale middelen jezelf kan presenteren aan klanten, collega’s of een nieuwe werkgever.

Kijk ook naar de vlogs van Veronique Donia Nota (Haptotherapeute) en
die van Wendy van der Ham (t Chatelier) op ons Youtube-kanaal 

Veronique brengt haar ervaring als Jobcoach in, om met jou te onderzoeken, waar je in kan uitblinken, maar ook waar je in blokkeert. Middels haar interventies helpt ze jou op weg in het werk of eventueel naar een andere baan.

Wendy heeft ruim zeven jaar haar eigen praktijk en heeft ze bekwaamd in de Chinese filosofie. Naast haar werk als interieur-adviseur, zet ze deze expertise ook in om jou naar je eigen ontwikkeling te laten kijken. In het bijzonder, het ontwikkelen van jouw kwaliteiten en talent. Meten = weten. Wanneer jij weet, waar je kracht ligt, is het vervolgens de vraag, hoe ga je dat nu vertalen naar de praktijk.

Interesse? Neem contact met ons op en begin vandaag nog met jezelf te ontwikkelen!