Wie is Woerden Werkt aan de Winkel

Het team van Woerden Werkt aan de Winkel kent wisselende samenstellingen. We werken nauw samen met zelfstandig ondernemers uit Woerden en omstreken en daarnaast maken we veelvuldig gebruik van stagiaires. Iedereen zet zijn of haar talent in! Kijk naar de vlogs hieronder en natuurlijk de trainers die zich elders op de site voorstellen!

Edward Tuheteru

Edward Tuheteru (1970) heeft vele jaren als leidinggevende gewerkt in verschillende bedrijven. In de werving-en selectie heeft hij zowel ervaring als bureau-recruiter en als corporate recruiter. Daarnaast is Edward als trainer/loopbaancoach op diverse fronten actief (geweest) binnen overheid, zorg en onderwijs. Edward werkt veel met (persoonlijke) verhalen, metaforen en ervaringen. Met zijn enthousiasme, vanuit zijn intuïtie weet hij mensen persoonlijk te raken en in beweging te brengen.
‘Matchen met Aandacht’ betekent het verbinden van loopbaanadvies met het gericht presenteren van kandidaat en klant aan elkaar.

 

Vanmiddag een bijzonder Talent consult gehad met Edward Tuheteru van Woerden Werkt aan de Winkel in Woerden. Zijn talenten liggen duidelijk op het gebied van verbinden, netwerken en gelijkwaardigheid. Hij heeft heel veel ideeën en in combinatie met zijn passie en drive is hij de man die voor maatschappelijke veranderingen kan zorgen. Edward volgt zijn missie!” 

 

Stagiaires ID College Woerden
Hieronder zie je de stagiaires Marketing & Communicatie die in de afgelopen periode Woerden Werkt aan de Winkel mede op de kaart hebben gezet.

18 april – 30 juni 2017
Roos Kruijne 
en Jurrian Hester, 1e jaars Marketing & Communicatie studenten hebben als stageopdracht gehad om Woerden Werkt aan de Winkel te promoten onder de Woerdense bedrijven.

Januari – April 2017
Martijn van Wuijtswinkel en Tim Portegijs ( beiden, tweedejaars) liepen in deze periode stage en hebben voortgeborduurd op het werk van Walter en Melissa.
Accent lag op het organiseren van events en de marketing van de betreffende events. Kijk de vlog over wat ze hebben geleerd tijdens deze stage.

Walter van der Neut
Walter (1998) was ten tijde van zijn stageperiode bij Woerden Werkt aan de Winkel derdejaars student aan het ID College in Woerden. `Deze stageperiode heb ik enorm veel geleerd omdat ik bijna overal bij betrokken ben geweest en ook altijd een serieuze inbreng had bij belangrijke beslissingen. Daarom weet ik nu hoe het is om volwaardig mee te draaien binnen een bedrijf. Daarnaast had ik ook een aantal vaste verantwoordelijkheden zoals het bijhouden van de website, promoten van het bedrijf op evenementen en het ontwerpen van promotiemateriaal.

 

Melissa Blaauw

Melissa Blaauw (1998) was tijdens de stageperiode bij Woerden Werkt aan de Winkel een 3e jaars marketing en communicatie student aan het ID College in Woerden. ‘’Ik heb mij tijdens deze stage niet alleen kunnen ontwikkelen op marketing en communicatie gebied, maar ook op het gebied van ondernemen en presenteren. Ik heb veel verantwoordelijkheid en inbreng gehad in het bedrijf, daar kan ik met trots op terug kijken. Ondere andere heb ik een flyer en een visitekaartje ontworpen, die ook gerealiseerd is en nu in de winkel ligt. Een stage bij Woerden Werkt aan de Winkel raad ik zeker aan bij anderen.’’