NIEUW! (Internationale) Inside Sales Support medewerker, max 45K op jaarbasis, omgeving Den Haag

Voor mijn opdrachtgever, een toonaangevende speler actief in buiten reclame , ben ik op zoek naar een Sales Support Medewerker voor de regio Nederland, België en Duitsland!

De sales afdeling draait niet zonder jou! Je volgt salesacties op en zorgt dat alle orders op tijd gemaakt en geleverd worden. Daarnaast denk je mee of bedenkt creatieve acties om de omzet te verhogen. Jij analyseert en ontdekt internationale marktkansen (Benelux en Duitsland) en zet de juiste marketing hiervoor in. Iets voor jou?

Jouw werkweken zien er als volgt uit:

Je ondersteunt de accountmanagers (4) bij het opvolgen van hun salesactiviteiten. Samen met de planning zorg je dat de buitenreclame artikelen op tijd geleverd en ontwikkeld worden, met de DTP-er maak je een eerste opzet en schakelt hierover direct met de klant. Ook ondersteun je in het uitwerken van offertes en schuif je aan bij het salesoverleg om het klantportfolio te bespreken en ervoor te zorgen dat de pijplijn gevuld blijft. Jij deelt hierin jou opgedane expertise van de markt en de bijpassende marketing acties. Bij grotere projecten schakel je samen met de afdeling marketing om een succesvolle campagne in te zetten.

In de loop van de tijd bouw je ook jouw eigen klantportfolio op en zal je ook (herhaal) aanvragen zelfstandig verwerken. Onze ervaring is dat we hele vriendelijke klanten hebben, die blij zijn met jouw goede acties. In de toekomst is er wellicht een mogelijkheid om door te groeien naar buitendienst of bijvoorbeeld de afdeling Marketing.

Wie ben jij?
Jij hebt ervaring in het salesvak en vind je het leuk om telefonisch met klanten te schakelen, nieuwe kansen te ontdekken en in een gedreven team te werken. Je hebt ongeveer 2 jaar tot 5 jaar werkervaring en bent bekend met alle (administratieve) activiteiten die horen bij het salesproces.

Verder …

  • Heb je hbo werk -en denkniveau;
  • minimaal 2 jaar werkervaring binnen het salesvak;
  • kan je snel schakelen en ben je pro actief;
  • ben je goed in plannen en organiseren;
  • heb je commerciële voelsprieten;
  • spreek je goed Nederlands, Engels, Frans en eventueel ook Duits;
  • kun je je tijd verdelen tussen verschillende accountmanagers;
  • en je bent fulltime beschikbaar.

Wie zijn wij?
Wij zijn een informeel bureau dat buitenreclame verzorgt, denk hierbij mobiele billboards, raambestickering en gevelreclame. Onze producten worden vaak tijdelijk ingezet, bijvoorbeeld mobiele billboards tijdens festivals, events of verkiezingstijd, of een raambestickering voor een winkelpand dat aan het verbouwen is of juist reclame op de gevel van een bedrijf, bouwborden… bijna alles is mogelijk! Onze klanten zijn zeer divers en internationaal. Verder werken we met een gezellig team waarin ruimte is voor gezelligheid en er een sfeer hangt waarbij iedereen zichtzelf kan zijn.

Wat bieden wij jou?
Een baan waarin je voldoende kunt groeien bij een gezond bedrijf dat een mooie toekomst voor zich heeft. Jouw ideeën zijn zeker welkom! We werken nauw samen en weten waar het gaspedaal zit, maar kunnen op zijn tijd een mooi feestje bouwen. Zo hebben we bijvoorbeeld iedere vrijdag een vrijmibo.

Qua arbeidsvoorwaarden zit het wel goed. Je kunt rekenen op een salaris tussen de € 3000,- en  €3500 bruto per maand op fulltime basis, uiteraard afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Interesse?
Haast je dan vooral en neem contact met me op! Je CV en motivatiebrief helpen uiteraard en een kopje koffie erbij zorgen we samen voor een goed gesprek! Ik ben alvast begonnen met rennen 🙂