Over Edward

 

Edward werkt aan de Winkel

Edward Tuheteru (1970); Mensen-mens, begonnen als leidinggevende in de telecom-en energie sector. Sinds 10 jaar ondernemer op het gebied van werving & selectie en loopbaanadvies. Auteur van twee boeken op het gebied van leiderschap (2012) en loopbaanadvies (Op zoek naar je droombaan, in 2015). In 2015 speelde hij (door hem zelf geschreven) een theatervoorstelling “Ik ook van mij”, deels geinspireerd op zijn eerste boek.  De komende periode werkt hij aan zowel zijn derde boek alsmede zijn tweede theatervoorstelling (in 2020-2021)

‘Matchen met Aandacht’ betekent voor mij het verbinden van loopbaanadvies met het gericht presenteren van kandidaat en klant aan elkaar.

Edward is momenteel actief als interim recruiter bij Gemeente Lansingerland. De afgelopen periode was hij werkzaam voor Woonzorgcentra Haaglanden en Ecorys in Rotterdam.

“Vanmiddag een bijzonder Talent consult gehad met Edward Tuheteru.  Zijn talenten liggen duidelijk op het gebied van verbinden, netwerken en gelijkwaardigheid. Hij heeft heel veel ideeën en in combinatie met zijn passie en drive is hij de man die voor maatschappelijke veranderingen kan zorgen. Edward volgt zijn missie!”

Edward Tuheteru 5

Of je nou werk zoekt of personeel…

… bij ons ben je aan het goede adres. Aarzel niet langer en neem contact met ons op!


CONTACT OPNEMEN