WERKT AAN DE WINKEL

Edward Tuheteru

Edward Tuheteru (1970) heeft leidinggevende ervaring binnen verschillende bedrijven. In de werving-en selectie heeft hij ruime ervaring als bureau-recruiter en als corporate recruiter binnen onder meer de financiële en IT sector. Daarnaast is Edward als trainer/loopbaancoach op diverse fronten actief (geweest) binnen overheid, zorg en onderwijs. Edward werkt veel met (persoonlijke) verhalen, metaforen en ervaringen. Met zijn enthousiasme, vanuit zijn intuïtie weet hij mensen persoonlijk te raken en in beweging te brengen.

'Matchen met Aandacht' betekent voor mij het verbinden van loopbaanadvies met het gericht presenteren van kandidaat en klant aan elkaar.

Edward is momenteel actief als interim recruiter bij Woonzorgcentra Haaglanden

"Vanmiddag een bijzonder Talent consult gehad met Edward Tuheteru van Woerden Werkt aan de Winkel in Woerden. Zijn talenten liggen duidelijk op het gebied van verbinden, netwerken en gelijkwaardigheid. Hij heeft heel veel ideeën en in combinatie met zijn passie en drive is hij de man die voor maatschappelijke veranderingen kan zorgen. Edward volgt zijn missie!"

Edward Tuheteru 5

Of je nou werk zoekt of personeel...

... bij ons ben je aan het goede adres. Aarzel niet langer en neem contact met ons op!