WERKT AAN DE WINKEL

Vacatures

Kijk in de kolom links voor de meest recente vacatures. 

Een overzicht van alle vacatures kun je hier vinden. 

Inschrijven

Je kunt je cv mailen naar info@woerdenwerktaandewinkel.nl 

Sollicitatieprocedure

Spreekt één of meer van onze vacatures jou aan? Reageer dan op de betreffende vacature(s). Na je sollicitatie ontvang je een bevestiging en één van onze collega's neemt zo snel mogelijk contact met je op om je uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek.
Staat jouw functie er niet tussen, maar wil je weten wat Woerden werkt aan de Winkel voor jou kan betekenen? Schrijf je dan bij ons in of neem contact op.
Woerden werkt aan de Winkel zoekt namelijk altijd gemotiveerde en enthousiaste professionals en zodra wij een passende vacature binnen krijgen, nemen wij contact met jou op.

Opleiding

Werken als Zij-instromer in zorg/welzijn:

Het werken binnen deze sector is afwisselend werk, geen dag is het zelfde en het brengt voldoening. Een vak waar het om één- op één contact gaat in de vorm van het verzorgen, verplegen, ondersteunen en begeleiden van mensen. Met als doel dat men, ondanks een beperking- of aandoening zo zelfstandig mogelijk kunnen- en hen de vrijheid geeft in hun functioneren.

Wat kunnen wij voor je betekenen:

Binnen de zorg- en welzijn sector is naast een opleiding ook je levenservaring van relevant belang. Deze combinatie is een start om met plezier je sociaalmaatschappelijke steentje bij te kunnen dragen. Als je niet uit een sector komt wat gerelateerd is aan de zorg en/of welzijn, maar je wil graag je “sociaal maatschappelijk” steentje bijdragen. Dan bieden wij je een intensief voorbereidend basis traject aan waarin essentiële vakgerichte informatie, vaardigheden- en sociaalmaatschappelijke onderwerpen in opbouwende stappen aan de orde komen.

Schema basis traject

Ben je geïnteresseerd om ook jouw steentje bij te dragen aan deze uitdagende sector? Maak dan aan ons kenbaar welke van de onderstaande werkvelden aanspreekt. Je kunt dan met ons je vervolgtraject en einddoel uitstippelen.

  • Geestelijke gezondheidszorg
  • Gehandicaptenzorg
  • Thuiszorg
  • Welzijn
  • Ziekenhuizen

Bijscholing

Weer werken in de zorg?

Herintreder:

Zou je graag weer in de zorg willen werken maar kun je het fysiek niet meer aan of is er een andere reden waarom je een tijd niet actief was binnen de zorg?

Met de kennis die jij in je carrière hebt opgedaan ben je van harte welkom. Afhankelijk van de interesse die je hebt kunnen wij opzoek naar een zorg gerelateerde werkplek, waarbij het mogelijk is dat een bijscholing nodig is voor de specifieke functie.

Opleiding en bijscholing

Naast de opleiding voor zij-instromers, kan je jezelf ook op andere manieren ontwikkelen. Dit kan je voor jezelf doen of via je opleidingsbudget die je bij je werkgever hebt.

Waarom een strippenkaart?

-Je zit niet lekker in je vel en je kan er op je werk niet met je leidinggevende   over praten.
-Je overweegt een andere baan
-Je wil promotie maken binnen het bedrijf
-Tot twee keer toe aan de rand van een (mogelijke) burnout gestaan
-Je bent op zoek naar werk en wil tips 
-Je wil jezelf met meer zelfvertrouwen presenteren aan klanten, collega's of       aan een toekomstig werkgever
-Je overweegt een carriere-switch, maar hoe pak je het aan?

Wanneer jij je herkent in één van deze situaties en je wil in jezelf investeren, koop dan de strippenkaart voor particulieren.

De strippenkaart voor particulieren bevat drie strips en kost  € 150,- (ex btw)
Koop je een tien-strippenkaart, dan betaal je maar € 350,-

De strippenkaart heeft geen einddatum, dus is altijd te gebruiken totdat de kaart vol is.

Een gesprek duurt ongeveer per keer 1 uur.

 

Maak je gebruik van je opleidingsbudget of je werkgever is bereid om je verder te helpen in je persoonlijke ontwikkeling, dan schaf je een strippenkaart zakelijk aan. Strippenkaart zakelijk kost drie strips, heeft geen einddatum en kost

€300,-(ex btw). Koop je een vijf-strippenkaart, dan betaal je € 375,- (ex btw),

een tien-strippenkaart is slechts € 500,- (ex btw)

Voor HR-advisors en management:

Werknemers die in aanmerking komen voor extra begeleiding of loopbaanadvies of anderszins, de strippenkaart zakelijk is een laagdrempelige manier, om snel en eenvoudig beweging te creëren in de ontwikkeling van personeel.

Contractvormen

Werving & selectie

Wij hebben de vacature! Jij hebt het talent en je voldoet aan het profiel van onze klant.

Bemiddelen met aandacht voor jouw verhaal en ervaring. Dat is ons werk en wij denken met je mee! Schrijf je bij ons in en/of wij benaderen jou voor een intake bij ons op kantoor.

Wij bespreken vervolgens de vacature met je en onderzoeken samen de mogelijke match.

Daarna presenteren we jou aan onze klant en start de sollicitatieprocedure bij de klant.

Uiteraard houden wij gedurende het proces intensief contact met je.

Ons doel: op je eerste werkdag een bloemetje brengen en jou van harte feliciteren met je volgende stap in je carrière!

Uitzenden

Eigenlijk lijkt dit heel erg op het verhaal hierboven, alleen nu begin jij in eerste instantie via ons bij een van onze klanten. Dit kan van een tijdelijke aard zijn, of het leidt uiteindelijk tot een indiensttreding bij de zorginstelling.

En op je eerste werkdag komen we uiteraard een bloemetje brengen en je heel veel plezier wensen!

ZZP

Jij bent de ervaren professional in de zorg en welzijn.

Wij werken samen! De opdrachten bespreken we en stemmen we af en jij zet jouw kennis en kunde in om de klant optimaal van dienst te zijn.

Of je nou werk zoekt of personeel...

... bij ons ben je aan het goede adres. Aarzel niet langer en neem contact met ons op!