Strippenkaart Zakelijk (teambuilding)

Strippenkaart zakelijk is er specifiek voor de werkgevers en werknemers. Om bijvoorbeeld via een dag teambuilding, meer uit jezelf en elkaar te halen.
Tijdens je functioneringsgesprek of ieder ander willekeurig moment kom je er met elkaar achter, dat er werk aan de winkel is.
Om nog beter te worden in je werk en stappen te zetten, je talenten nog verder te ontwikkelen! De strippenkaart zakelijk helpt daarbij!
Geen heisessies, of andere exotische locaties, maar bereikbaar en toegankelijk voor een ieder.
De strippenkaart zakelijk is op maat. We gaan met jouw vraag aan de slag. Kijk hieronder naar onze zomeractie en lees de voorwaarden hoe je kan bijdragen aan de ontwikkeling van jezelf en/of medewerkers/collega’s. Profiteer ook met je collega’s door een teamdag te organiseren. Wij faciliteren dit vanuit verschillende invalshoeken. Teambuilding van binnen naar buiten!
Hebben u en uw medewerkers behoefte aan een teamtraining zodat er in de toekomst nog beter gepresteerd kan worden? U kunt een strippenkaart kopen voor uw werknemers of het team. Onderstaand een overzicht van onze trainingen en workshops:
            – Loopbaanadvies gesprek
            – Teamtraining
            – Time management
            – Verkooptraining
            – Presentatie skills verbeteren
Een strippenkaart bevat minimaal drie strips, heeft geen einddatum en kost €300,-(ex btw). Koop je een vijf-strippenkaart, dan betaal je
€ 375,- (ex btw), een tien-strippenkaart is slechts € 500,- (ex btw)
Een individueel gesprek duurt ongeveer 1 uur.
Het aantal strips wat van de strippenkaart afgaat is afhankelijk van de training of workshop.

De strippenkaart kan je natuurlijk ook als beginnend ondernemer/zzp-er inzetten om een begin te maken 
met je ondernemingsplan.
Lees hieronder een kort stukje van een startende onderneemster uit Woerden: (het volledige stuk vind je op mijn LinkedIn):

‘Met zijn openheid, [mensen]kennis, laagdrempeligheid en persoonlijke noot, zowel letterlijk als figuurlijk, creëert Edward een veilige omgeving waarin hij je deelgenoot maakt van zijn reis. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik hem uiteindelijk in vertrouwen durfde te nemen en besloot mijn ondernemingsplannen, ervaringen en eigen reis met hem te delen’.

Kom vandaag nog naar de winkel en werk aan je kwaliteiten!
Kom naar de winkel of neem contact met ons op en  help je medewerkers nog beter te functioneren!

Voor € 150,- ex btw p.p, koop je drie gesprekken of anderszins.

‘Talent ontwikkelen is net zo makkelijk bereikbaar, als brood bij de bakker!’